снимка pixabayУраганът Делта удари Луизиана около 19 часа местно време, предават Асошиейтед

...
снимка pixabayУраганът Делта удари Луизиана около 19 часа местно време, предават Асошиейтед
Коментари Харесай

Ураганът Делта удари Луизиана с ветрове от над 150 км/ч

снимка pixabay

Ураганът Делта удари Луизиана към 19 часа местно време, предават Асошиейтед прес и БНР. Делта се е усещала като буря от втора степен по 5-степенната канара.

Най-силно ураганът е преминал  край Креоле, където ветровете са били със сила  от 155 км в час. Това е същият регион, който още не се е справил с следствията от предходния вихър Лаура, предизвикал тежки опустошения в края на август и лишил живота на минимум 27 души. Много от развалените тогава домове още не са поправени, а по земята остават неразчистени опустошения.

Много поданици на южния американски щат край Мексиканския залив, претърпели ужаса на предходния вихър, побързаха под паника да се изтеглят в часовете преди нахлуването на Делта. Това е 10-ата тропическа стихия, достигаща крайбрежията на Съединени американски щати и получила название, за този сезон, което е връх за последните 100 години.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР